Mindenkit átvert a Nicsak, ki vagyok? első leleplezett énekese

Nicsak, ki vagyok?
Vágólapra másolva!
A Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada december 13-i adásában elsőként a TV-t leplezték le, a produkción fodrászként is dolgozó Zsidró Tamást rejtette a maskara.
Vágólapra másolva!

A Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada új adásában a sakkfigura Király, a TV, a Denevér és a Méhecske versenyeztek egymással, ilyen jelmezekben lépett fel a négy versenyző.

A Nicsak, ki vagyok? sztárcsapatai a műsort vezető Till Attilával Forrás: TV2

Elsőként a Méhecske adta elő Beyoncé slágerét, ami után az egyik csapatkapitány, Ábel Anita Szandira gyanakodott, Király Viktor biztos volt benne, hogy Pásztor Annát látták, de Földes Eszter, Iszak Eszter, Ada és Dobó Kata neve is felmerült a tippeknél.

A Méhecske a dal után bemutatta a "szuperképességét", kiderült, hogy otthon van a ritmikus sportgimnasztika világában – ez alapján alakultak ki a közös tippek, Ábel Anitáék Szandit, Kajdi Csabáék pedig Iszak Esztert sejtették a jelmez mögött.

A TV a Dzsingisz kán-t énekelte, majd szuperképességként megmutatta, hogy milyen jól tud biciklizni, remek az egyensúlyérzéke. Ábel Anitáék Kefirre tippeltek, Kajdiék szerint Kozsó viselte a jelmezt.

A Denevér egy Britney Spears-dallal érkezett, először még azt sem tudták eldönteni a sztárok, hogy férfit vagy nőt hallottak: végül Horányi Julira, Balázs Andreára, Mautner Zsófiára, Szőcs Renátára, Dér Henire is gondoltak. A Denevér aztán kosárlabdázott egy sort, Dér Henire és Balázs Andreára szűkültek a tippek.

Utolsóként a Király lépett színpadra a Meseautó dalával, előtte már elárulta, hogy zenész családba született: Dobrády Ákosra, Varga Viktorra is érkeztek tippek, Zámbó Krisztián mindkét csapatnak eszébe jutott. A sakkfigura kártyatrükköket mutatott be, Ábel Anitáék ez alapján Rakonczai Imrét, Kajdiék Freddie-t, vagyis Fehérvári Gábor Alfrédot jelölték meg.

Az első kör végén jött az első leleplezés, a TV-ről kiderült, hogy Zsidró Tamás volt, így egyik csapat sem kapott pontot. A sztárok különösen azért lepődtek meg, mert Zsidró dolgozik is a produkción fodrászként, az adás előtt még ott ült velük a sminkszobában. Nézze meg videón is, hogy mi történt!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről