Nyertes Zsuzsa koronavírustesztekkel, maszkokkal készül a karácsonyra

Nyertes Zsuzsa alaposan rákészült a vetkőzésre tv bulvár
Vágólapra másolva!
Az utolsó pillanatban derül ki, hogy együtt karácsonyozhat-e a családjával Nyertes Zsuzsa. Megrendelte a koronavírus-teszteket, amiket december 23-án végeznek el a színésznőn és a szerettein is.
Vágólapra másolva!

"Állandóan aggódunk, hiszen a Covid itt van az életünkben, és sajnos ettől függ a karácsonyunk is. Édesanyám nyolcvan, anyós-pajtikám kilencvenegy és a harmadik nagyink szintén nyolcvan felett van. Rájuk nagyon kell vigyáznunk. Szép nagy a családunk, ezért is rendeltem meg a teszteket. Ez a menetrend úgy néz ki, hogy már öt nappal a tesztelés előtt sem megyünk sehova, karanténban leszünk. Majd 23-án, reggel kijön hozzánk egy illetékes, aki leteszteli az egész családot. Az eredmény pedig másnap reggelre lesz kész. Szóval az utolsó pillanatig kell várni, hogy eldőljön, hogyan alakul majd a karácsonyunk" - mesélte a színésznő a Ripostnak.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Valamint az idősek és a fiatalok is szeparálva lesznek. Úgy tervezem, hogy két asztal lesz, egymástól távol. Most számunkra nem a karácsony a lényeg, hanem, hogy mindenki egészséges maradjon" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről