Top 20: a legnagyobb Exatlon-játékosok

Exatlon, Mórádi Zsolt
Vágólapra másolva!
Láthattunk sok hónap alatt heroikus küzdelmeket, kellemetlen sérüléseket, víg ünneplést és honvágy, csalódás okozta könnyeket egyaránt. Az alábbi lista nem csak a számokról, statisztikákról szól, azt is figyelembe vettük, ki mit tett a csapatáért, a műsorért, kinek milyen hatása volt a szűkebb környezetére, tudta-e motiválni a társakat. A harmadik Exatlon december 28-án startol a TV2-n.
Vágólapra másolva!

20. Kocsis Alexandra

Kocsis Alexandra https://www.instagram.com/alexandrakocsisofficial

Elég haloványan kezdte a versenyt, igaz, hogy néha csak egy dobáson, két másodpercen múlott a sikere, de rengeteg pontot veszített, viszont a párbajokon jeleskedett. Ő emlékezetes szereplő volt a második évadban, inkább a reality részek miatt, bár a kiesése előtti pár napban már a pályákon is bizonyított.

Szavazzon!

Kinek drukkol a harmadik Exatlonban?

19. Besenyei Bogi

Besenyei Bogi TV2

Erős versenyző volt a második évadban, 193 futamon láttuk, 106 győzelme mellé 87 vereséget jegyezhetett fel, 55%-a elég jónak számít a mezőnyben. Súlyos beilleszkedési problémái voltak, ma már mindegy, hogy a csapata volt kirekesztő vagy Bogi nem kereste eléggé a barátságukat.

18. Salander Dorina

Salander Dorina Forrás: TV2

Az eső évadban szerepelt a 24 éves versenyző a Kihívók között, 53%-os eredménnyel esett ki, sérülés miatt kellett befejeznie a versenyt. Nehéz volt legyőzni, sokszor pár másodpercen múlt nála is.

17. Rákóczi Reni

Rákóczi Reni Instagram

Az első évadban szerepelt, 53%-kal végzett, a Bajnokok női versenyzői közül ketten is előtte végeztek. Végig nagyon motivált, erős, kitartó volt, ezzel sokat segített a csapatán.

16. Kása András

Kása András Forrás: Kása András Hivatalos Oldala

Az első Exatlon első két-három hetének legnagyobb meglepetése volt, futószalagon szállította a győzelmeket, a kékek első nagy sikereit egyértelműen ő hozta. Akkor úgy tűnt, senki nem tudja megállítani, a pályán gyors volt, az ügyességi részeken pedig remekül célzott. Sajnálatos sérülése miatt neki viszonylag hamar véget ért a küzdelem, akkor 60%-on állt – összehasonlításképp, az első évad legjobb férfiversenyzője, Esztergályos Partik 55%-kal nyert a végén.

15. Mischinger Péter

Mischinger Péter Forrás: TV2

Két medált nyert az első szezonban, 55%-os hatékonysággal küzdött az első Exatlonban. Nem volt könnyű a beilleszkedése, ellenségeskedtek is vele a saját csapattársai, de egy idő után a hátán vitte a csapatát, ő lett a legjobb férfi a Kihívók között.

14. Szabó Dorottya

Szabó Dorottya Instagram, Szabó Dorottya

A második évadban láthattuk, két medált nyert, 200 futamon robogott végig, 114 alkalommal nyert, 86 ízben veszített. Harmadik lett végül, de hihetetlenül szívós, energikus, koncentrált volt végig, úgy tűnt, akár az aranyérem is az övé lehet.

13. Tóth Dávid

Tóth Dávid Forrás: Tóth Dávid/Instagram

Nem csillogott az első hetekben, akkor erősödött meg, amikor nagy meglepetésre kiejtette a piros csapat vezérét, Mórádi Zsoltot. Onnantól kezdve Tóth Dávid egyre jobban szerepelt, valamennyire átvette a csapatvezetői posztot is. Negyedik lett, de összességében több veresége volt, mint győzelme, ezért nem tehettük be a top 10-be. Drukkerei később annak örülhettek, hogy bekerült a Dancing with the Starsba, ott sem vallott szégyent.

12. Adu László

Adu László Forrás: Instagram/Adu László

Akár beférhetett volna a top 10-be, mert második lett a férfiak között a második évadban, de csak 50%-os teljesítménye volt, épp annyi futamot nyert, mint ahányat elveszített. A Kihívók erős embere volt hetekig, nem szívesen mentek ellene a Bajnokok - de elfáradt szellemileg és fizikailag, és a frissebb erő, Böjte Dave legyőzte.

Szavazzon!

Kinek drukkol a harmadik Exatlonban?

11. Novák Zalán

Novák Zalán Instagram

Sérülés miatt küldték haza a második évadban, de ha nem érte volna baj, talán meg is nyeri (végül a Farm VIP-val vigasztalódott, ott ő lett a győztes, aki elvitte a 11 milliót.) Az Exatlonban ő volt a Kihívók vezére, ő vázolta fel a legtöbbször a napi taktikát, amivel sok bosszúságot okoztak a pirosaknak. 146 futamon láthattuk végigszáguldani a pályán, 85 ízben nyert, 61 alkalommal veszített, ez 58%-os eredmény. Az évadot megnyerő Böjte Dave-nek csak 50% jött össze, ő a végén lendült bele.

A cikknek nincs vége, lapozzon, mutatjuk a top 10-et!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről