A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Tóth Gabi: Sok emberben csalódtam, kifordultak magukból

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Az énekesnő és családja nagyon komolyan vették az önkéntes karantént, betartottak minden szabályt, és alig hagyták el otthonukat. A korlátozások enyhítése után összefoglalta gondolatait az elmúlt hónapokról.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő arról ír új bejegyzésében, hogy már látni a végét ennek a bizonytalan időszaknak, és sokat tanult az elmúlt hónapokban.

"Én azt gondolom, hogy nem folytatódhat onnan ahol 'abbamaradt' az életünk akkor és ott márciusban. Sok emberben csalódtam. Pontosabban sok ember fordult ki önmagából, vagy mutatta meg igazi arcát. Ezért is hálás vagyok. De a leghálásabb azért vagyok, mert

Az összefogások, a figyelem, a szeretet, a veszteségek mind építettek bennünket, még akkor is, amikor úgy éreztük, hogy nincs kiút. Soha ne feledjük el ezeket a hónapokat!" - írta.

"Mindnyájan sebezhetőek vagyunk. Mindnyájan követünk el hibákat, és mindnyájan küzdünk nap mint nap magunkkal, másokkal. Mert nem vagyunk egyedül, mert valahol mind egy cipőben járunk! Arra kérlek benneteket, hogy soha ne feledjétek el ezt az időszakot! Soha ne feledjétek, hogy csodálatosak vagytok, mert példaértékű összefogással jöttünk ki ebből az egészből! Hálás vagyok nektek! Még sok a bizonytalanság, de hiszem, hogy a nehezén túl vagyunk!" - áll a képe melletti szövegben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!