A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Meghalt Regis Philbin

Premiere of "Churchill." Square Vertical
Regis Philbin attends the New York Premiere of 'Churchill' at The Whitby Hotel on May 22, 2017 in New York City. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)
Vágólapra másolva!
A többszörös Emmy-díjas tévés szakember a Guinness Rekordok könyvébe is bekerült, nála többet senki nem töltött tévéképernyőn.
Vágólapra másolva!

88 évesen meghalt az amerikai televíziózás egyik legendája, Regis Philbin, aki a számítások szerint 16 700 órát volt képernyőn hosszú karrierje során, ezzel rekorder az Egyesült Államokban - írta a Variety.

Forrás: AFP/Angela Weiss

Az ötvenes években kezdett dolgozni a The Tonight Show–n, majd a The Joey Bishop Show következett. Philbin országos ismertsége a Live! with Regis and Kathie Lee show-val kezdődött. Elsőként ő vezette az amerikai Legyen ön is milliomos!-t, több vetélkedőben feltűnt, de tehetségkutatót is kapott, így az America's Got Talent első évadját.

Olyan sorozatokban volt vendégszerepe, mint a Kerge város, a Seinfeld, a Ki ez a lány? az Így jártam anyátokkal, a Testvérek vagy A stúdió. Kétszer nősült, Joy Senese-szel ötven évig volt házas. Négy gyereke született.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!