A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Összeköltözött párjával a terhes Radics Gigi

Radics Gigi
Vágólapra másolva!
A 23 éves énekesnő elköltözött otthonról, 10 percre laknak párjával a szülőktől.
Vágólapra másolva!

Radics Gigi és Mikus Áron októberre várják kislányukat, Bellát, akinek a szobája már hamarosan elkészül. "Maradtunk a kerületben, Budafok-Tétényben, itt találtuk meg az első közös fészkünket Áronnal, és már nagyban tart a költözködés. Egy háromszobás lakás, zöld kerttel, pár szomszéddal, mindössze tíz percre a szüleimtől" - árulta el az énekesnő a Borsnak.

"Azt hiszem nem nagyon lehet szavakba önteni a boldogságomat, hogy nemsokára édesanya leszek, és hogy a szerelmemmel közös otthonba költözünk" - tette hozzá.

Az énekesnő mindig úgy érezte, jóval érettebb a koránál, és szeretne fiatalon anyuka lenni. "Mindig is sokat sertepertéltem anyukám körül, és bár mostantól saját háztartást vezetek majd, nem új számomra a főzés, mosogatás, házimunka. De persze a pici mellett óriási segítség lesz, hogy a szüleim ilyen közel vannak. Legalább fél évet tervezek itthon maradni Bellával, de utána mihamarabb szeretnék újra színpadra állni. Szeretném elkezdeni összehangolni a munkát és a magánéletet, és hogy a lehető legjobban működjön egymás mellett a kettő."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!