Egy hete nem tudni semmit a kórházba került Delhusa Gjonról

Delhusa Gjon plasztikai sebészhez ment, ott derült ki, hogy műteni kell
Vágólapra másolva!
Delhusa Gjonért sokan aggódnak, napok óta nem tudni, milyen állapotban van.
Vágólapra másolva!

Október 26-án került kórházba koronavírus-fertőzés miatt Delhusa Gjon. A zenész akkor már tíz napja rosszul érezte magát, de sokáig úgy hitte, otthon is képes lesz megbirkózni a vírussal. Az állapota akkor aggasztó volt, a betegségéről maga számolt be közösségi oldalán egy videóban, ám azt azóta eltávolította - írja a Bors.

Öt nappal később, október 31-én azonban rosszabbra fordult az állapota, intenzív osztályra került, erről is a hivatalos oldalán számolt be - ekkor már valószínűleg a párja -, de ez a bejegyzés is eltűnt mára. Tüdőoxigén-szintje 80 százalék, vagyis a kritikus pont alá esett.

Az utolsó hivatalos információk november 3-án érkeztek a 67 éves zeneszerzőről, akit ekkor engedtek ki az intenzívről, miután javult az állapota. A hírről Gjoni barátnője számolt be a sajtónak, ahogy arról is, hogy ha minden jól megy, a héten hazatérhet. Nem tudni, hogy Gjonit kiengedték-e vagy még mindig kórházi ápolásra szorul, az oldalain sok rajongó tesz fel kérdéseket az állapotával kapcsolatban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!