Kislánnyal szexelt egy internetes sztár

Tony Lopez a TikTokon
Vágólapra másolva!
Két fiatal lány is beperelte a TikTok egyik sztárját, Tony Lopezt: a vádak szerint egyiküket szexuálisan zaklatta, a másikkal szexelt is – de az is törvénytelen volt, mivel a lány még kiskorú volt. 
Vágólapra másolva!

A TikTok népszerű kollektívája, a közel 20 millió követővel rendelkező The Hype House egyik tagjának, Tony Lopeznek bíróság elé kell állnia, miután két lány is szexuális bűncselekménnyel vádolta.

A kereset szerint a 21 éves influenszer arra használta a közösségi médiát, hogy kiskorú lányokkal létesítsen kapcsolatot – legalábbis kettővel biztosan levelezett a vádak alapján.

Tony Lopez a TikTokon Forrás: TikTok

A bírósági dokumentumban csak H. L. Doe néven szereplő lány állítja, hogy 2020 elején, 15 évesen legalább kétszer szexelt a vádlottal, míg a másik felperes, C. H. Doe szexuális zaklatásról számolt be: állítása szerint hiába mondott nemet arra, hogy intim fényképeket küldjenek egymásnak, ő Lopeztől mégis kapott párat – még úgy is, hogy a fiú elvileg tudta, hogy kiskorúval levelezik.

Lopez a TMZ-nek minden vádat tagadott, azt mondja, soha nem küldött magáról meztelen fotókat az őt vádlóknak, a szexuális együttlétig pedig pláne nem jutott el: nem is feküdne le senkivel, akiről tudja, hogy kiskorú.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!