Elítélték az egykori gyereksztárt, miután a barátnőjét fojtogatta

P.S. ARTS' Express Yourself 2016 GettyImageRank3 VERTICAL USA California Santa Monica Photography Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities Zachery Ty Bryan Barker Hangar P.S. Arts P.S. Arts Express Yourself OneWest Bank
SANTA MONICA, CA - NOVEMBER 13: Actor Zachery Ty Bryan attends P.S. ARTS and OneWest Bank's Express Yourself 2016 at Barker Hangar on November 13, 2016 in Santa Monica, California. Joshua Blanchard/Getty Images for P.S. ARTS/AFP
Vágólapra másolva!
Döntött a bíróság Zachery Ty Bryan ügyében, akit tavaly októberben tartóztattak le a barátnője bántalmazása, családon belüli erőszak miatt.
Vágólapra másolva!

A Házi barkács-ban még gyerekként látott Zachery Ty Bryan belement a vádalkuba: bűnösnek vallotta magát, így enyhébb büntetést kapott, miután tavaly októberben fojtogatni kezdte a barátnőjét, még a telefonját is elvette, hogy ne tudja hívni a rendőrséget.

Zachery Ty Bryan Forrás: AFP/2016 Getty Images/Joshua Blanchard

Bryant végül három év próbaidőre ítélte a bíróság, és egy nevelési programban is részt kell vennie, miközben nem mehet a sértett közelébe, nem is veheti fel a kapcsolatot vele.

A Házi barkács idején Forrás: ABC

A kilencvenes évek népszerű vígjátéksorozatában, a Házi barkács-ban Bryan több mint 200 epizódban játszotta a központi család legnagyobb gyerekét, Bradet. Később olyan szériákban is vendégszerepelt, mint a Vészhelyzet, a Buffy, a vámpírok réme, a Smallville vagy a Veronica Mars, 2009-ben azonban felhagyott a színészettel.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről