A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kórházba került a Família Kft. 93 éves sztárja

baranyi lászló szomszédok
Vágólapra másolva!
Kórházba került a Família Kft. egykori nagypapája, Baranyi László, miután elkapta a koronavírust.
Vágólapra másolva!

Mint arról mi is beszámoltunk, a 93 éves Baranyi László is elakapta a koronavírust. Az első héten még úgy tűnt, hogy a színész az otthonában is le tudja győzni a vírust, de aztán a felesége kénytelen volt kihívni a mentőket.

Baranyi jelenleg kórházban van, az ottani mindennapjairól mesélt a Borsnak: "Szerencsére nem kellett lélegeztetőgépre kötni, esetemben elég volt az oxigénmaszk, de már azt is levették rólam. A nővérek és az orvosok is csodálatos, emberfeletti munkát végeznek, minden tiszteletemet és szeretetemet megérdemlik" – mondta.

Baranyi László Forrás: József Attila Színház

Látogatási tilalom van, ezért a feleségével csak telefonon tud beszélni, erről így mesélt viccelődve: "Egyfolytában beszélgetünk, mert aggódik értem a drágám. Jót tenne a lelkemnek, és persze a szememnek is, ha rajta kívül ledér hölgyek, gyönyörű sztriptíztáncosok is meglátogatnának."

A Mikroszkóp Színpadról ismert régi kolléganője, Kokas Piroska egyébként rendszeresen visz neki csomagokat, de a színész az ágyszomszédjával is összebarátkozott, együtt néznek meccset. "Nem hagyom el magamat, szeretnék mielőbb hazamenni. A hétvégén még elvégeznek rajtam néhány vizsgálatot, de remélem, hogy hétfőn már otthon alhatok" – zárta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!