A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kiderült, hogy mi okozta az ismert színész halálát

OK! Magazine Pre-Oscar Party - Arrivals Celebrities GettyImageRank3
WEST HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 23: Actor Tommy "Tiny" Lister attends OK! Magazine Pre-Oscar Party - Arrivals at Greystone Manor Supperclub on February 23, 2012 in West Hollywood, California. Allen Berezovsky/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Kiderült, hogy mi okozta Tommy Lister amerikai színész és pankrátor halálát.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, tavaly decemberben egy barátja talált rá Tommy Lister holttestére, akkor azonban még nem lehetett tudni, hogy mi okozta a halálát.

A TMZ most megszerezte a boncolási jegyzőkönyvet, amely szerint a színész koronavírusos volt, de hivatalosan nem az, hanem a szívbetegsége okozta a halálát. Listernek szívnagyobbodása, magas vérnyomása és koszorúér-betegsége, valamint keringési zavara volt 62 évesen.

Tommy Lister Forrás: AFP/2012 Getty Images/Allen Berezovsky

A 196 centiméter magas, de Tinynak, Picinek becézett Lister kétszáznál is több filmben és sorozatban közreműködött 1984-től kezdve, a pályája elején olyan filmekben láthattuk, mint a Szökevényvonat vagy a Beverly Hills-i zsaru II. Később Az ötödik elemben Lindberg elnököt játszotta, a Végre péntekkel kezdődő Péntek-sorozatban ő volt Deebo, de például A sötét lovagból is emlékezhetnek rá a nézők.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!