Kővári Viktor az Exatlonról: Bálint és Ákos is jobb játékos nálam

Kővári Viktor, Exatlon
Vágólapra másolva!
A múlt pénteki adás után a fiúk közül már csak négyen maradtak versenyben az Exatlon Hungaryben, köztük a kihívókat képviselő Kővári Viktor. Elmondta, hogy szerinte milyen esélyekkel indul neki a végjátéknak, mit tart az erősségének – miközben arra is válaszolt, hogy mire költené a főnyereményt, ha ő lenne a férfi győztes.
Vágólapra másolva!

Milyen érzés a legjobb négyben lenni?

Nagyon jó érzés, hogy sikerült bekerülnöm a legjobb négybe, és eljutottam az összeköltözésig, ez nagy álmom, célkitűzésem volt. Nagyon örülök, hogy ez három kihívó fiúnak is sikerült, mert ellenkező esetben valószínűleg várt volna még ránk egy fiú párbaj. Csapatszinten nagyon nagyot küzdöttünk az utóbbi hetekben, aminek meg is lett az eredménye, ez hatalmas büszkeség nekem is.

Kővári Viktor az Exatlonban Forrás: TV2

Gondoltad volna, hogy idáig jutsz? Szerinted mi kellett ehhez?

Nagy célokkal érkeztem a játékba, szerettem volna a végéig eljutni, de kezdetben nem gondoltam, hogy ez sikerülhet is. Az idő múlásával sikerült egyre jobban felvennem a fonalat, ráadásul egy győztes párbajon is túl voltam, ezek mind-mind megerősítettek. Nagyon tartottam egy újabb párbajtól, illetve nem tudtam, hogy képes vagyok-e az előttem álló akadályok leküzdésére, de apránként egyre előrébb jutottam.

Hogyan látod az esélyeidet, illetve az ellenfeleidet?

Szerintem mind a négy játékos nagyon erős, hiszen nem véletlenül jutottunk idáig. Úgy érzem, hogy Danival nagyjából egy erősségi szinten vagyunk, Bálintot és Ákost viszont jobb játékosoknak tartom magunknál. Bálint a kezdetektől kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott, Ákos pedig csak később csatlakozott hozzánk, de mindenkinél gyorsabb játékos lett, és legtöbbször megállíthatatlan a pályán.

Forrás: TV2

Mi lehet az erősséged?

A higgadtságom nagyon fontos lehet, illetve igyekszem majd beosztani az energiámat, és egy adott ritmusban teljesíteni a futamokat.

A lányok esélyeit hogyan látod?

Nagyon örülök, hogy Gréti, Anna és Dóri is eljutottak a csapatunkból idáig, szerintem jobbak, mint a bajnok lányok. Arra tippelnék, hogy közülük kerül majd ki a győztes, de az biztos, hogy ez csak egy hajszálon fog majd múlni.

Forrás: TV2

Mihez kezdenél a nyereménnyel?

Engem nem a pénznyeremény motivált, sőt kezdetben kérdéses is volt számomra, hogy milyen céllal is vagyok itt a játékban. Ha arra kerülne a sor, akkor nem költeném világmegváltó dolgokra, egy saját lakást szeretnék, mert az hiányzik még az életemből. Szeretném megtalálni azt a lányt is, akivel majd családot alapíthatok, de ehhez szerintem fontos, hogy legyen egy stabil anyagi hátterem is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!