A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Hódi Pamela először számolt be kislánya érkezéséről

Hódi Pamela
Vágólapra másolva!
Már hazatérhettek a kórházból, és a napirendjük is kezd beállni.
Vágólapra másolva!

Hódi Pamela a napokban adott életet második gyerekének, és azt is elárulta, a pici nagyon hasonlít az apukájára. "Tiszta apja a kislányunk, mintha Bencét tartanám a karomban! A család szerint viszont abszolút vegyes, de én úgy látom, hogy napról napra változik, bízom benne, hogy azért belőlem is örökölt valamit. Kezdem úgy látni, hogy kezd a pici is rátalálni a napi ritmusára. Nagyon szeretem az érzést, ahogy ismerkedünk és napról napra közelebb kerülünk egymáshoz" - mondta a Blikknek.

Forrás: Hódi Pamela/Instagram

"Nem is értem, miért mondják, hogy minek a férfinak is éjszaka felkelni a babához... Bence zokszó nélkül megteszi, és rengeteget segít nekem. A kezem ügyébe adja, ami kell, ha arra van szükség, támasztja a hátam, vagy amiben éppen tud, abban segít. Kezd belerázódni az apaszerepbe, egyre ügyesebben pelenkázik és bánik a kicsivel, nagyon büszke vagyok rá" - mesélte a férjéről.

Hódi Pamelának már várandósan határozott elképzelései voltak arról, hogy mit csinál majd másképp a második gyerek születése után, mint amikor első kislánya jött a világra. "Megcsináltattunk egy nagy genetikai vizsgálatot meg egy kombinált tesztet, de alapvetően nem vagyok aggódós kismama.

Nem adtam üveges bébiételt, csak én főztem, ügyeltem rá, hogy háromóránként egyen, és hogy ne aludjon köztünk. Most ilyen nem lesz, maximálisan a kicsire akarok hangolódni. Azt is elhatároztam, hogy ezúttal nem fogok rohangálni a szülés után, két hónapig csak a picivel leszek, nincs fotózás, forgatás" - árulta el.

Mindenki odáig van az örömtől, szülők, nagyszülők, az egész család" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!