Krausz Gábor elárulta, terveznek-e második babát Tóth Gabival

Krausz Gábor interjú séf séfek séfe
Krausz Gábor interjú
Vágólapra másolva!
Egyre többen kérdezik meg Tóth Gabiéktól, hogy bővül-e a család.
Vágólapra másolva!

"Egyenesen a mély vízbe dobott az élet mindkettőnket, hiszen egyikünk sem volt teljesen felkészülve a szülőségre. Empátiát és türelmet tanultam, és nem csak a gyermekemmel szemben. Gabi családja más, mint az enyém: ők mindent kibeszélnek magukból. Én inkább zárkózott típus vagyok. Korábban nemigen beszélgettünk, Gabinak szavak nélkül kellett megértenie engem. Ebben sokat fejlődtem!

Tudom, mikor kell nyugtatni, és mikor csendben maradni. Amit korábban hisztinek tituláltam a részéről, azt most problémaként értékelem: ilyenkor a társam megértésre és segítségre vágyik. Szorosabb lett a kapcsolatunk, és mindketten azt érezzük, hogy ha most nem mentünk szét, soha nem fogunk" - mondta a hot!-nak a kapcsolatról Krausz Gábor.

Fotó: Hirling Bálint - Origo

Gabinak van egy csodálatos nővére, aki a legjobb barátnője is, én viszont nem ápolok szoros kapcsolatot a húgommal. Alaposan át kell ezt gondolnunk, elsősorban a feleségemnek. Mindkettőnk számára megszépültek az emlékek, de ő élte át a fájdalmat, őt viselte meg a terhesség és a szülés utáni állapot. Persze felmerül bennünk az is, hogy Hannaróza egyke marad, de akkor biztosan el lesz kényeztetve" - árulta el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről