A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Így köszöntötte 90 éves édesapját Madonna - videó

Madonna 'Rebel Heart' Tour At The Forum GettyImageRank2 Performance USA California Photography Madonna - Singer Inglewood Arts Culture and Entertainment The Forum - Inglewood Celebrities 2015 Popular Music Tour Rebel Heart PersonalityInQueue FeedRouted_Gl
INGLEWOOD, CA - OCTOBER 27: Singer Madonna performs during her 'Rebel Heart' tour at the Forum on October 27, 2015 in Inglewood, California. Kevin Winter/Getty Images/AFP (Photo by KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Madonna és hat gyereke a családi borászatban köszöntötték fel az énekesnő apját, Silvio Ciccionét, aki 90 éves lett a napokban. Az eseményről az Instagramra is készült fotókból és videókból egy montázs, amit alighanem Madonna és Guy Ritchie közös gyereke, Rocco rakhatott össze, legalábbis a hat gyerek közül ő nem látszik a képeken. "Az apám egy túlélő, aki olasz bevándorlóként nőtt fel az USA-ban: sok traumát átélt, de keményen megdolgozott mindenért, amije van. Megtanította nekem, hogy milyen fontos a kemény munka, és hogy megtaláljuk a helyünket az életben. Még egyszer köszönöm" – írta a poszthoz az énekesnő.
Vágólapra másolva!
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!