Leitatta a fiatal színésznőt a rendező, majd meztelenül kergette a házában

Vágólapra másolva!
Kínos történetet osztott meg Sherrie Hewson.
Vágólapra másolva!

Sherrie Hewson egy régi történettel jött elő, amelyet szégyellt évtizedeken át, ezért nem merte elmesélni. Amikor színjátszást tanult még fiatalon, egy meg nem nevezett, de szerinte nagyon híres rendező a házába invitálta, eredetileg egy kávéra. Hewson limonádét kért, de egy ánizsos likőrt kapott, amit állítása szerint nem ismert, ettől elbódult.

IMDb

A rendező később, éjjel közölte, hogy nem tudja már autóval hazavinni a nőt, mert bort ivott, de felajánlotta, hogy alhat a kanapén. A férfi kiment a szobából, Sherrie Hewson levetkőzött bugyira, melltartóra, majd lekapcsolta a lámpát. A sztorija szerint a „nagyon híres filmrendező" pár perc múlva

meztelenül jelent meg, szexet akart,

mire az akkor 21 éves nő menekülni kezdett. Ide-oda rohangáltak a házban, szabályosan vadászott rá a férfi: „Az életemért futottam" – emlékezett a színésznő.

Végül a férfi feladta, közölte Sherrie Hewsonnal, hogy békén hagyja, alhat a földön, de reggelre, mire ő felébred, már nem akarja a házban látni. A színésznő persze nem várt reggelig, pánikba esve felöltözött és kirohant a sötét éjszakába.

Hewson legalább 30 filmben és sorozatban szerepelt, többek közt a Coronation Street 401 részében.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!