Elesett az utcán Rózsa György, kórházba szállították, azonnal meg kellett műteni

Rózsa György
Vágólapra másolva!
Rózsa György egykori televíziós csütörtök délután megbotlott az utcán, és olyan szerencsétlenül esett, hogy eltörte a csípőcsontját. A tévést kórházba szállították, majd a vizsgálat után azonnal megműtötték, hónapokig tart majd a felépülése - írja a Bors. 
Vágólapra másolva!

Rózsa György a rákospalotai temető kapujának környékén esett el. A kapuőrök egy hatalmas, fájdalmas kiáltásra figyeltek fel, majd amikor kiszaladtak, azt látták, hogy az ismert televíziós, Rózsa György fekszik a járdán. A szemtanúk szerint

szörnyű puffanással csapódott a földnek, aminek hatására olyan fájdalmai voltak, hogy majdnem elvesztette az eszméletét is.

Először megpróbálták felemelni, de látták, hogy nagy a baj, így mentőt hívtak, amely szirénázva vitte be Rózsát a baleseti intézetbe, ahol azonnali vizsgálatot követően megműtötték. Mint kiderült, a csípőcsontja tört el.

Rózsa György https://www.instagram.com/rozsagyuri

– mondta Rózsa György a lapnak, majd így folytatta:

- tette hozzá. Az egykori tévés nagyon elkeseredett, szeptember 3-án indult volna Franciaországba a barátaival. Az új könyve írását sem tudja így folytatni - olvasható a Borsban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!