Hagyományos desszerteket formálnak át a Főmenü konyhájában
![Széll Tamás, Főmenü](https://cdn.origo.hu/2023/12/d1BGbLCpO1csCsuW-vLMvOUpndlj4bx70Fi5DT04aZk/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzk2NmE5NTQzODFkNjRjOWNhNzE4YjUzZmZkYzMzZWJi.webp)
Szeptember 18-án ismét kinyit a Főmenü konyhája a Duna Televízión. A házigazda, Széll Tamás Michelin-csillagos séf új műsorvezetőtárssal, Böröcz Zsófiával kalauzolja a nézőket a konyhaművészet világában. Az ifjú gasztromentor elöljáróban azt ígérte a Főmenü nézőinek, hogy könnyen elkészíthető, de izgalmas receptekkel és ízekkel készül, így kiegészítve konyhapartnerét, aki gyakrabban nyúl a testesebb, intenzívebb fogásokhoz.
Az első adásban rögtön érvényesül is a hölgyválasz: Böröcz Zsófi Édes élet jeligére hagyományos magyar desszerteket álmodott újjá. Bár Széll Tamás nem titkolja, - ahogy fogalmazott - „nem ő a legélesebb kés a fiókban", ha édességekről van szó, az adásban azonban kiderül, hogy a műsorban bemutatott Rákóczi túrós és képviselőfánk elkészítésébe a desszertek világában avatatlanok is bátran belefoghatnak. A műsorvezetők a Főmenü első részében meglepetéssel is készülnek, amit a Duna Televízió nézői szeptember 18-án, szombaton a megszokott időpontban, 17 órától láthatnak majd.