Ilyen volt a NYÁR 21: A műsorvezetők felidézték a legjobb pillanatokat

Balatoni Nyár, Nyár 21, sajtótájékoztató, Révfülöp, 2021.06.07.
Vágólapra másolva!
A NYÁR 21 kibővített tartalommal tért vissza a képernyőre, Magyarország teljes turisztikai portfóliójából válogatva, az élmények legjavával és élő helyszíni kapcsolásokkal jelentkezett a legvonzóbb úti célokról. A Duna Televízió népszerű nyári magazinműsora augusztus 31-én a szezon utolsó adásához érkezett, amely kapcsán a műsorvezetők, Somossy Barbara, Rátonyi Kriszta, Forró Bence és Fodor Imre idézték fel a legemlékezetesebb pillanatokat.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt hónapokban a NYÁR 21 stábja kereken 300 riportot forgatott országszerte, míg az élő adásokban csaknem 600 vendég osztotta meg gondolatait, ismereteit a nézőkkel. A lenyűgöző panorámájú révfülöpi stúdióban ismert emberek, szakértők, mesteremberek fordultak meg, sztárvendégek, zenészek léptek fel és szórakoztatták a közönséget.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A NYÁR 21 műsorvezetői emlékezetes pillanatokat éltek meg a forgatások és az adások során.

„Idén nyáron nekünk is lehetőségünk adódott bebarangolni kis hazánkat. Látnivalókban, kulturális és történelmi kincsekben és programkínálatban gazdag településekről jelentkeztünk. Rendhagyó volt, hogy a megannyi sztárvendég mellett az idei ötkarikás játékok olimpikonjait is köszönthettük és személyesen gratulálhattunk nekik. A legizgalmasabb tokiói pillanatok mellett sok személyes történetet is megosztottak velünk. Külön öröm, hogy lehetőségünk volt a Bujtor István Filmfesztiválról is beszélgetni a NYÁR 21-ben, mivel a Balaton legnagyobb filmes seregszemléjéről egy különdíjat sikerült elhoznom. Levakarhatatlan mosollyal, boldogsággal és persze részben könnyes szemekkel zárom az idei nyarat is, hiszen a műsor stábja olyan számomra, mint egy nagy család. Felejthetetlen kaland volt az elmúlt 2,5 hónap" – mesélte Somossy Barbara.

Műsorvezetőtársa, Forró Bence hozzátette „nekem idén

Önmagában élőben látni, és érezni egy olimpiai érem súlyát nem mindennapi érzés. Nem beszélve arról, hogy akadt olyan olimpikon, például a Tokióban második helyen végzett nyílt vízi úszó, Rasovszky Kristóf, akivel volt szerencsém korábban is beszélgetni több alkalommal, például a világbajnoki címét követően. Felemelő, hogy riporterként vagy műsorvezetőként ott tudunk lenni személyesen is az ilyen kiválóságok karrierjének fontos állomásainál."

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Rátonyi Kriszta, a Balaton szerelmese is megosztotta legkedvesebb emlékeit. "A legnagyobb élményem pont az utolsó hetünkhöz kapcsolódik. Imrével motorcsónakra pattantunk, hogy a másik oldalról is megcsodáljuk a nyarunk ikonikus helyszíneit, ugyanis rengeteget látjuk a partról a Balatont, de fordítva ritkán fordul elő. Badacsony, Szigliget, Fonyód és Balatonboglár volt az útirány, és a kicsit már ősziesebb napsugarak alatt jólesett felidézni mindazt, amit átéltünk. Nekem különösen nagy, hiszen a szezon eleji balesetem után nem voltam biztos benne, hogy még lehet részem egy igazi balatoni nyári időszakban, de a sors, és az időjárás is kegyes volt hozzám, mert miután visszatértem dolgozni igazi kánikulai heteket tölthettem el Révfülöpön."

Fodor Imre az események felidézése során kiemelte, hogy

A másik, hogy kipróbálhattam egy új vízi sporteszközt, az elektromos szörfdeszkát, az eFoilt. Az elején bonyolultnak tűnt, de aztán kiderült, nem is olyan nehéz suhanni 80 centiméterrel a víz felett."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről