A Főmenü szeptember 18-án, szombaton visszatér a Duna Televízió képernyőjére, a házigazda, Széll Tamás Michelin-csillagos séf új társsal, Böröcz Zsófiával vezeti a műsort.
Az új évadban változatlanul minden részben három új és szemet gyönyörködtető étel készül a konyhában, a tematikában továbbra is kiemelt szerepet kap egy-egy régió helyi jellegzetességeinek elkészítése és a két séfhez ezúttal is különböző szakértők érkeznek majd vendégségbe. Ami viszont változik Böröcz Zsófia személyével, hogy könnyedebb fogások is terítékre kerülnek.
Az én karakteremmel a csajosabb vonal jelenik meg a Főmenüben. Én nem feltétlenül nyúlok minden receptnél húshoz, zsírhoz, szénhidráthoz,
tőlem egy picit könnyedebb fogásokra lehet számítani" – árulta el a gasztromentor a Család-barát adásában.
Böröcz Zsófia elismerően szólt Széll Tamás konyhaművészetéről is, mint mondta, élete legszofisztikáltabb gulyáslevesét köszönheti neki. Hogy mitől lesz egy étel szofisztikált, az kiderül a beszélgetésből, amely IDE kattintva nézhető újra.