Titokban megnősült az egykori gyereksztár

Presentation Of The Good Doctor In Madrid Presentacion Cine Movie The Good Doctor Freddie Highmore presentation of new AXN series Good Doctor English actor Freddie Highmore Madrid COOLMedia NurPhoto Horizontal PRESENTATION ENTERTAINMENT CELEBRITY
English actor Freddie Highmore during the presentation of new AXN series 'The Good Doctor' in Madrid, Spain. Mar 26, 2019. (Photo by Borja B. Hojas/COOLMedia/NurPhoto) (Photo by COOLMedia / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Megnősült a Bates Motel és a Doktor Murphy sztárja, Freddie Highmore, derült ki szinte véletlenül egy talkshow-ban.
Vágólapra másolva!

Freddie Highmore a Jimmy Kimmel Live!-ban árulta el, hogy titokban megnősült, miután a házigazda kiszúrta az ujján a gyűrűjét. A színész azt mondta, hogy az ékszer miatt már mások is kérdezgették ezzel kapcsolatban, így ideje tiszta vizet önteni a pohárba.

Freddie Highmore Forrás: NurPhoto via AFP/COOLMedia/NurPhoto/Coolmedia

"Igen, megházasodtam... Nem fogok fel-le ugrálni a kanapén a show-ban, hogy úgy fejezzem ki az izgatottságomat, bár tudom, hogy ezt csináljátok Amerikában. De boldog vagyok, amennyire egy brit csak lehet, hisz egy igazán csodálatos nőt vettem el. Szóval igen, nagyon boldog vagyok" – mondta a színész, utalva Tom Cruise 2005-ös megőrülésére, amikor Oprah Winfrey műsorában a kanapén ugrálva vallott szerelmet Katie Holmesnak. Highmore szereplését itt nézheti meg:

Freddie Highmore az egyik legfoglalkoztatottabb gyerekszínész volt a kétezres évek elején, olyan filmekben játszotta a főszerepet, mint az Én, Pán Péter, a Charlie és a csokigyár vagy az Arthur és a villangók. Felnőttként a Bates Motelből ismerhetik a legtöbben, jelenleg a Doktor Murphy címszerepében látható.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről