Horváth Évát rejtélyes betegség támadta meg, a jobb fülére teljesen megsüketült

Horváth Éva
Vágólapra másolva!
Nem elég a halláskárosodás, a modellnek pokoli fájdalmakat kellett átélnie.
Vágólapra másolva!

"Eddig se hallottam valami tökéletesen. Finoman fogalmazva eléggé süket is voltam. Most azonban az egyik fülemre egyáltalán nem hallok semmit. Valami ráhúzódott úgy, hogy gyakorlatilag két nappal ezelőtt üvöltöttem a fájdalomtól. Mondtam, hogy ha valaki hozzáér, azonnal megverem" – mesélte a Borsnak Horváth Éva.

Forrás: Horváth Éva/Instagram

A családanya természetesen azonnal orvoshoz fordult, ám a kivizsgálása óta már kétségek is gyötrik, a fülére adott gyógyszertől ugyanis félti a kisbabáját, akinek könnyen lehet, hogy nem tenne jót az anyatejjel együtt magába szívott anyag.

"Rögtön felkerestem az orvosom, valószínűleg Kristóf, a nagyobbik fiam kaphatott el valamit az óvodában, most ő is itthon van, mert csúnyán köhög. Antibiotikumot írtak fel nekem, se fülcseppet, se egyéb mást... A gyógyszertől azonban őszintén tartok, hiszen szoptatok és attól félek, hogy rosszat tesz a picinek. Még sose kellett antibiotikumot szednem, most se vagyok benne biztos, hogy jó ötlet. Persze, ki fogom váltani, de még nem döntöttem, beszedem-e" - mondta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről