Kiderült, hogy mennyi pénzt keres a TheVR

TheVR
Vágólapra másolva!
A TheVR csapata, a legnagyobb gamer csatornákat üzemeltetik Magyarországon. A két debreceni srác több mint 750 ezer feliratkozót gyűjtött össze fő csatornájukon, de jelen vannak Twitchen és a TikTokon is.
Vágólapra másolva!

Pár napja az egyik legnagyobb streaming szolgáltató, az Amazon tulajdonában lévő Twitch hackertámadás áldozatává vált, melynek következtében kikerült mintegy 125 gigabyte adat többek közt a fizetési lista is.

TheVR YouTube

A listán természetesen szerepelnek magyar tartalomgyártók is, mint például a TheVR csapata, akik nemrég a reggeli "Happy Hour" nevű podcast adásukban beszéltek arról, hogy ennek a 26 hónapot magába foglaló összegnek – ami átszámítva 80-84 millió forint – nyilvánosságra kerülése őket nem érintette rosszul, úgy gondolják hogy nincs abban semmi titok, hogy mennyit keresnek.

TheVR YouTube

Pisti elárulta, hogy kizárólag azért nem mondták el idáig, hogy mennyit keresnek, mert ezt a Twitch szerződésük tiltja, de nagyon örülnek hogy kikerültek az adatok, így legalább mindenki tisztán látja a dolgokat. Pisti és Jani azt is bevallották, hogy hatalmas költségeik vannak, közel 5 millió forintba kerül a számukra a működésük fenntartása.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről