A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kilenc év együttlét után összeházasodott a sztárpár

2015 Billboard Music Awards - Arrivals GettyImageRank3 USA Nevada Las Vegas Award Red Carpet Event Jesse McCartney Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities MGM Grand Garden Arena Billboard Music Awards 2015 Katie Peterson PersonalityInQueue Fe
LAS VEGAS, NV - MAY 17: Actress Katie Peterson (L) and singer Jesse McCartney attend the 2015 Billboard Music Awards at MGM Grand Garden Arena on May 17, 2015 in Las Vegas, Nevada. Jason Merritt/Getty Images/AFP (Photo by Jason Merritt / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Jesse McCartney énekes és színész, a Dream Street egykori tagja elvette a szerelmét, Katie Peterson színésznőt. 
Vágólapra másolva!

Jesse McCartney és Katie Peterson összeházasodtak a kaliforniai Carmelben, az esküvőjük különlegessége volt, hogy imádott kutyájuk, Bailey volt az egyik koszorúslány. Ha róla nem is, de a párról láthat egy exkluzív fotót a People magazin oldalán.

A két színész már 2012 óta egy párt alkot egyébként, de McCartney csak hét év együttlét után, 2019-ben kérte meg Peterson kezét.

Katie Peterson és Jesse McCartney Forrás: Getty Images via AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt

McCartney a Dream Street nevű fiúbanda tagja volt, majd szólókarrierbe kezdett, miközben színészként, illetve szinkronszínészként is közreműködött több mint 70 produkcióban: benne volt például a Mindig nyárban, a Greek, a szövetségben vagy a Katonafeleségekben, eredetileg pedig ő adta a hangját Theodore-nak az Alvin és a mókusokban és folytatásaiban.

Peterson kevésbé ismert színésznő, összesen 17 filmben és sorozatban szerepelt, köztük a Step Up 4: Forradalomban vagy a Véres kampuszban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!