Majka elárulta, mihez kezd a váratlanul visszavonuló Curtis nélkül

30 éves Szerencsejáték Zrt., Majka & Curtis
Vágólapra másolva!
Nincs jó formában Curtis, aki egy bejegyzésben közölte, hogy el akar tűnni egy időre, így nem vállal fellépéseket a következő időszakban. Majka is reagált a hírre, vélhetően jövőre láthatja őket újra együtt a közönség.
Vágólapra másolva!

Majka elárulta, hogy az őszi időszakban egyébként sem terveztek együtt, így Curtis döntése miatt nem volt szükség semmilyen módosításra.

"Remek nyarunk volt és hatalmas koncerttel zártuk az idei szezont, az őszi időszak kapcsán azonban újratervezünk. Mielőtt felesleges bulvárcikkek születnek, legyen egyértelmű: a zenekarral hamarosan SWING turnéra indulunk, fúvósokkal és táncosokkal kiegészülve. A zenei átiratok elkészültek, a technikai brigáddal régóta dolgozunk a színpadképen és ezen az új show-n. Attila keddi bejelentése előtt úgy döntöttünk, a turné néhány hónappal később, 2022. februárban indul. A korábban megadott helyszínek mellett új városok is csatlakoznak majd, a menedzsment napok óta egyeztet, addig is a jegyértékesítést leállítottuk. Jön tehát a SWING turné, tíz állomás, részletek és minden további info hamarosan!" - üzente.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről