A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Botrányos élő videóban rugdosta párja fejét az RTL Klub transznemű sztárja

Vágólapra másolva!
Az RTL Klub egyik legnézettebb műsorában a zsűri az LMBTQ-propaganda jegyében három igen szavazattal juttatott tovább egy transznemű nőt, aki nem sokkal később élő adásban rugdosta párja, Jutka fejét.
Vágólapra másolva!

Az X-Faktor 39 éves indulójáról, Kaffka Mercédeszről durva felvételek kerültek elő. A három igennel továbbjutott játékos párja fejét rugdosta, majd vérző szájjal beszélt a kamerába, számolt be a történésekről a life.hu.

A csatorna számára is minden bizonnyal ismert volt, hogy a transznemű induló rendkívül agresszív, hiszen erről bárki meggyőződhet a Youtube-csatornáján is, ahol többórás videókban közvetíti életét.

A válogatott mocskolódásból és trágárságokból álló tartalmak alatt rengeteg a veszekedés, az agresszió, és sokszor vannak ittas állapotban.

Jutka és Mercédesz az esetek nagy részében (közös videóikban) masszívan vedel, és egymást bántalmazza verbálisan és fizikailag. Ez utóbbit inkább Mercédesz szokta gerjeszteni, amihez feltehetően a szervezetében még mindig nagy mennyiségben fellelhető tesztoszteron jócskán hozzájárul" - írja a 888.hu.

Ugyan az említett felvételt azóta eltávolították, de többek között olyan mondatok hallhatóak benne, mint az "így jár minden LMBTQ-ellenes, meg lesz rugdosva".

A vitát az váltotta ki, hogy előkerült egy viszkis üveg, mellyel Jutka megsértette Mercédeszt, majd az bosszúból elkezdte rugdosni a fejét, majd az arcát is próbálta ököllel megütni. Ez után egy másik felvétel is felkerült az oldalra, ahol Mercédesz vérző szájjal beszél a kamerába.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!