A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Sztárban sztár leszek: Eggyel kevesebben maradtak, máris kiesett Majka egyik versenyzője

Majka
Vágólapra másolva!
A szórakoztató válogató adások után vasárnap este lezajlott a Sztárban sztár leszek! első élő show-ja, melyben először mutatkoztak be Köllő Babett, Tóth Gabi, Majka és Pápai Joci csapatai. A legkevesebb szavazatot ezen az estén Vincze Liza szerezte, így számára gyorsan véget is ért a verseny, jövő héten 11 énekes küzd tovább az év legsokoldalúbb előadója címért és a tízmilliós fődíjért.
Vágólapra másolva!

A Majka csapatában versenyző Hadas Alfréd nyitotta az élő show-t, aki Will Smith egyik dalával lépett fel. 24 pontot kapott a mesterektől a maximális 30-ból, ugyanis

a szabály szerint az a zsűritag nem szavazhat, akinek a versenyzője a színpadon áll.

Pápai Joci versenyzője következett Pinkként, Pál-Baláž Karmen az első produkciójára összesen 23 pontot kapott. Tóth Gabi csapatából elsőként Urbán Edina mutatkozott be, aki Irene Cara bőrében robbantotta fel a stúdiót, a sok dicséret mellett 26 pontot kapott.

Kárász Dávid a One Republic frontembereként 26 pontot szerzett, Venczli Zóra pedig az olasz-francia táncdalénekesnő, Caterina Valente alakjában debütált, és 24 pontot kapott.

Majka egyetlen női versenyzője Jennifer Lopezként állt ki a zsűri elé, Vincze Liza dala 22 pontot ért.

Csiszár István Shaggy egyik ismert slágerével mutatkozott be élőben, és annyira tetszett a zsűrinek, hogy Majka szájából el is hangzott, hogy ő a műsor egyik nagy esélyese.

Az este folyamán ő kapta meg elsőként a maximális 30 pontot, mindenki nagyon dicsérte.

Szakács Szilvia a széria legfiatalabb versenyzője, Köllő Babett segítette a felkészülésben, és 29 pontot szerzett Janet Jacksonként az első adásban.

Balogh Krisztofer továbbjutása korábban nem volt kérdés, és most sem hagyta cserben a mesterét, Tóth Gabi hosszan meg is dicsérte, a többiektől pedig 30 pontot kapott Emilio dala után.

Gábor Márkó a BTS, vagyis a Bangtan Boys dél-koreai együttes egyik dalával érkezett, végül 23 ponttal zárt.

Tóth Andiként érkezett Krizsán Lili, akin hosszan veszekedtek a mesterek, végül 24 ponttal mehetett le a színpadról. Az estét Tóth Gabi énekese zárta: egy Aretha Franklin-dallal érkezett Szaszák Zsolt, aki nagyon sok dicséretet kapott, 28 ponttal a legjobbak közt végzett az első élő adásban.

Az első kör végén Csiszár István és Balogh Krisztofer álltak holtversenyben az első helyen, a lista végén pedig Gábor Márkó, Pál-Baláž Karmen és Vincze Liza végeztek. A zsűritől kapott pontokat átváltották versenypontokra 1-től 12-ig, majd minden nézői szavazatot hozzáadtak ehhez a listához, így az állt össze az összesített lista, amit Tilla részletesen bemutatott.

Az estét Balogh Krisztofer nyerte, ő lett az első élő adás legjobb énekese.

A második körös szavazás végén kiderült, hogy a veszélyzóban van Vincze Liza és Gábor Márkó, rájuk még röviden le lehetett adni a voksokat másfél percben,

majd a show legvégén Vincze Lizának kellett búcsút vennie a TV2 tehetségkutatójától.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!