Gelencsér Tímea az autójában él, nincs ideje a magánéletére

Gelencsér Tímea/Instagram
Vágólapra másolva!
Gelencsér Tímea a Dancefloor és a Dirty Dancing Live műsorvezetőjeként is látható, a sok munka mellett szinte semmi szabadideje nincsen.
Vágólapra másolva!

"Szinte az autómban élek. Még a kiskutyámra, Licsire is alig van időm, ha nem lennék olyan szerencsés helyzetben, hogy a családommal lehet, és egyedül kellene ellátnom, komoly gondban lennék. Imádom ugyan, amit csinálok, nem akarok panaszkodni, de ez most tényleg nagyon sűrű időszak. Persze vágyom én is magánéletre, de most a munkáé az elsőbbség" - mesélte a Blikknek.

Forrás: Gelencsér Tímea/Instagram

"A Dancing még öt adás, de azzal nem csak aznap van munka, mert a héten számos kulisszák mögé betekintő kisfilmet forgatunk.

De ez csak az a munka, amit látnak a nézők. Emellett a karácsony közeledtével egyre több felkérés érkezik, influenszer-feladatok, rendezvények, nemrég Hegyes Bercivel is elhívtak minket táncolni, arra készülni kellett. Számos olyan fotózást és forgatást is bele kell szorítanom a napirendembe, amelyekről most még nem mesélhetek, és akkor még nem is említettem az edzéseket" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről