A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
19:00KézilabdaMagyarország-Franciaország

Több koncertjét is lemondta a magyar énekes

Bódi Guszti és Bódi Margó
Vágólapra másolva!
Bódi Guszti és Margó idén sokkal óvatosabb, már túl vannak a harmadik oltáson.
Vágólapra másolva!

„Már mi is megkaptuk a harmadik oltásunkat. Nem akarunk kockáztatni, hiszen tavaly Csabi kórházba került. Éppen ezért nem volt kérdés, hogy felvesszük az emlékeztető oltást is. Azt viszont szomorúan tapasztalom, hogy még sokan most is kételkednek a vakcinák hatékonyságában. Elhiszik azt a rengeteg rémhírt, amit terjesztenek az interneten, és ezért inkább nem oltatják be magukat és megbetegszenek.

És akkor nem jönne a következő hullám sem" – kezdte a Metropolnak Bódi Guszti, aki a koncertjein is odafigyel arra, hogy véletlenül se kaphassák el a betegséget.

Bódi Margó és Guszti Forrás: Muzsika TV

„Lemondtunk már pár koncertet, mert rohamosan emelkedik a fertőzöttek száma. Azokat a fellépéseket, amelyeket megtartunk, ott pedig megkértük a szervezőket, hogy a színpad úgy legyen kialakítva, hogy tudjuk tartani a három méteres távolságot a közönségtől. Szerencsére mindenki nagyon megértő és segítőkész ebben, ahogyan a rajongóink is, hiszen

Emellett bárhova megyünk, maszkot hozunk, fertőtlenítünk" – tette hozzá a népszerű zenész, aki reméli, az embereknek megjön az oltakozási kedvük, és hamar lecseng a járvány negyedik hulláma.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!