Tóth Gabi: Az élet nem mindig igazságos

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Tóth Gabi utolsó versenyzője is kiesett a Sztárban sztár leszek!-ből, ő pedig nem leplezi, hogy nagyon csalódott.
Vágólapra másolva!

"Az élet nem mindig igazságos, de meg kell találnunk mindenben a szépet és jót, még akkor is, ha ez most nem könnyű Vérzik a szívem Krisztoferért, és sokat gondolkoztam azon, hogy írjak-e az érzéseimről. Aztán úgy döntöttem, az igazságérzetem erősebb annál, hogy hagyjam egyes médiumok megint elferdítsék a valóságot, és felhasználják a történteket a saját céljaikra..." - kezdte bejegyzését az énekesnő, miután az utolsó versenyzője is búcsúzott a TV2 show-jától.

"Először is, hálás vagyok azért, hogy remek emberekkel ismerkedhettem meg, a versenyzőimmel lélekemelő volt együtt dolgozni. De egyszer minden véget ér, jó és rossz egyaránt, így a mi közös időnk is lejárt.

A mai szalagcímek arról harsognak, a már jól ismert sajtóorgánumok jóvoltából, hogy újra rólam és a lejáratásomról szólt a verseny, ahol én, és így a versenyzőim sem győzhettünk. Nem így kellett volna történnie, épp ezért a továbbiakban is szavazzatok a kedvenceitekre, mert sok múlik a döntéseteken. Én innentől megfigyelőként fogok szurkolni tovább a versenyzőknek. Csendben annyit azért megkérdeznék, hogy megérte ez bárkinek? Három fiatal tehetségről beszélünk, akik kitörési lehetőséget láttak a műsorban... Viszont ne aggódjatok, a kezeteket nem engedem el a kamerák mögött sem, számíthattok rám! Bármennyire is fáj most, nem szabad, hogy a média elferdítse a tényt, hogy valójában nyertünk! A való életben, nem a virtuális térben. Barátokat, kollégákat, élményeket és lehetőséget! És ez az, ami igazából számít" - üzente.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről