Válása után gyereket szeretne a Mintaapák sztárja

Mészáros Béla
Vágólapra másolva!
Mészáros Bélát a Mintaapák jólelkű Mikijeként ismerhetik a nézők. A 42 éves színész nagyon szeretne már gyereket, előbb azonban úgy érzi, még fejlődnie kell.
Vágólapra másolva!

Mészáros Béla a való életben is vidám és derűs személyiség, azonban, ha valami bántja a lelkét az kiül az arcára. "Nem könnyű velem-

ANNÁL SOKKAL NEHEZEBB ESET VAGYOK, MINT, HOGY AZT MONDJAM, NEM VAGYOK AZ.

Korábban egy interjúban elmondta, nem fél pszichológushoz járni, hogy el tudjon engedni dolgokat. Rágódós típus, sokszor önmaga próbálkozik kitalálni mi volna a megoldás, vagy szimplán csak rábízza az időre. "Sokszor önző vagyok. Próbálok rajta változtatni, direkt törekszem, de mintha ez jellemző lenne a férfiakra. Nem akarok általánosítani, de mintha jobban kódolva lenne bennünk ez az önzőség" - állapította meg a színész, aki elmondta: ha nem is minden nap, de minden második nap próbál tenni azért, hogy változtasson ezen a negatív tulajdonságon.

Forrás: TV2

Mészáros Béla bízik benne, hogy hamarosan más változások is beköszöntenek az életében. Bár szerelmével, Szakács Hajnalkával még nem terveznek házasságot, a színész reméli, hogy előbb utóbb kipróbálhatja magát apukaként a való életben is. "Nagyon szeretnék gyereket! Ha látok egy cuki kislányt az utcán, elolvadok.

MÁR DOLGOZNAK AZ APAI ÖSZTÖNÖK!


– tette hozzá. Szerinte manapság ritka, hogy az emberek fiatalon megtalálják életük párját, akivel családot alapíthatnak. "Sokszor felteszem a kérdést, vajon tényleg lehetséges az ilyen? Valakivel leélni 50 évet az csodálatos dolog!" - mondta a Borsnak. Egy válással a háta mögött már óvatosabb, nem ugrik könnyen fejest az életre szóló döntésekbe.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről