Visszatérnek a Dancing with the Stars első évadának sztárjai, szombaton újra táncol Gabriela Spanic

Gabriela Spanic, Dancing with the Stars
Vágólapra másolva!
Szombaton jön a Dancing with the Stars idei Riszaviadala, ahol visszatérnek az első évad sztárjai. A kihagyhatatlan showban táncparkettre lép a tavalyi győztes: Gelencsér Tímea, Pásztor Anna, Osvárt Andrea, Noszály Sándor, Emilio és a világsztár Gabriela Spanic is. A még versenyben lévő hat párosnak nem csak velük közösen, hanem egymás ellen egy-egy párbajon is meg kell mutatnia mit tud, hogy az este végén kiderüljön, kik jutnak a Dancing with the Stars idei elődöntőjébe - áll a TV2 közleményében. 
Vágólapra másolva!

Egy év után öt versenytársával közösen az idei Riszaviadalon visszatér a Dancing with the Stars színpadára a latin-amerikai telenovellák koronázatlan királynője, Gabriela Spanic.

„Nagyon örülök neki, hogy újra itt lehetek Magyarországon. Jó volt találkozni szombaton az előző évad szereplőivel, s már alig várom, hogy a következő adásban újra színpadra állhassak. Annyit elárulhatok, hogy Andrei egy nem mindennapi koreográfiát talált ki abból az alkalomból, hogy hárman fogunk táncolni Andival együtt" – mondta Gabriela Spanic. – „Az elmúlt egy évben sokszor eszembe jutott Magyarország, hiszen

Most pedig, hogy ismét itt vagyok nálatok, kicsit tényleg olyan, mintha hazatértem volna" – tette hozzá.

A tavalyi győztes, Gelencsér Tímea szombaton Árpa Attila és Stana Alexandra párosához csatlakozik; Pásztor Anna Kamarás Ivánnal és Mikes Annával táncol majd; Osvárt Andrea Kinizsi Ottót és Szőke Zsuzsannát erősíti; Noszály Sándor a Kozma Dominik – Lissák Laura duóhoz társul be, míg Emilio Nagy Réka és Hegyes Bertalan oldalán táncol majd.

Gabriela Spanic tavaly, a műsorban Forrás: TV2

A Riszaviadalon azonban a még versenyben lévő párosoknak nem csak a tavalyi évad sztárjaival kell parkettre lépniük, hanem egy különleges párbajon is meg kell mutatniuk, mit tudnak. Egymást legyőzve szerezhetnek majd egy-egy plusz pontot a zsűritől. Az extra pontok pedig mindenkinek jól jönnek, hiszen a tét egyre nagyobb: szombat este eldől, melyik az az öt páros, aki ott lesz a Dancing with the Stars idei elődöntőjében.

Itt a szombati adás előzetese:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről