Zalatnay Cini: Kóbor János egy harcos, remélem a legjobbakat

Kóbor János Balaton Balatoni nyár A Balatoni nyár című műsor forgatása Kóbor Jánossal
A Balatoni nyár című műsor forgatása Kóbor Jánossal
Vágólapra másolva!
Rengetegen aggódnak Kóbor Jánosért, aki a múlt héten került kórházba. Zalatnay Cini szerint az Omega énekese egy harcos, és reméli a legjobbakat. A család továbbra sem nyilatkozik Kóbor állapotáról.
Vágólapra másolva!

Kóbor János és Zalatnay Cini még a járványhelyzet elején egyetértettek, hogy el kell menni oltakozni, a Bors azonban úgy tudja,

az Omega frontembere végül meggondolta magát, és nem vette fel az oltást.

A lapnak Zalatnay Cini azt mondta, hogy amikor a pandémia elkezdődött, ő is oltásellenesnek tartotta magát, de csak azért, mert már gyerekként is félt a tűtől, és egyszerűen nem akart oltásra menni.

Rengetegen aggódnak Kóbor Jánosért Fotó: Polyák Attila - Origo

Az énekesnő azonban azt is hozzátette, hogy mára megváltozott a helyzet nála, és mivel mindennap iszonyú tömegekkel találkoznak a színpadon, a család és a társadalmi felelősségvállalás miatt is, tű ide vagy oda, a harmadik oltást is felveszi november végén.

– mondta Cini a Borsnak.

Kóbor Jánosnak múlt kedden kellett volna részt vennie egy televíziós felvételen,de az utolsó pillanatban lemondta. Rosszulléte miatt később a Semmelweis Egyetem Pulmonológiai Klinikájára került, majd innen átszállították a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára.

Az Omega menedzsere megerősítette ezt a hírt, de elmondta, hogy a család továbbra sem kíván megosztani információkat a nyilvánossággal az énekes állapotával kapcsolatban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről