Nem titkolózik tovább Laura

Szalai Laura, Nagy Ő
Vágólapra másolva!
Tóth Dávid már nincs együtt a választott lánnyal.
Vágólapra másolva!

"Két hónapig voltunk együtt, augusztus végéig alkottunk egy párt. Jól indult, intenzív volt, hatalmas érzelmekkel, folyamatos együttléttel. Azt hittem, tényleg ő lesz a Nagy Ő, ám ahogy teltek-múltak a hetek, éreztem, hogy vannak dolgok, amikben nagyon különbözünk. Ha valakibe nagyon szerelmes vagy, minden tökéletes, nem jönnek ki a hibák, ám egy idő után átfordulnak az érzelmek, és ekkor derül ki, hogy a hibák ellenére képesek vagytok-e együtt élni.

Augusztus vége felé külön töltöttünk pár napot: Dávid elment edzőtáborba, én pedig a barátnőimmel a Balatonra. Amikor újra láttuk egymást, én a nyakába ugrottam, ő viszont mintha már nem ugyanaz az ember lett volna, teljesen közömbös volt. Másképp állt hozzám, ekkor éreztem, hogy valami megváltozott. Leültünk megbeszélni és a beszélgetés végére úgy döntöttünk, főleg miatta, hogy nem folytatjuk tovább" – emlékezett vissza Laura, aki ezen a ponton még nem vetett volna véget a kapcsolatnak, de nem tiltakozott Dávid döntése ellen.

Forrás: Szalai Laura/Instagram

Túl sok inger éri, a figyelem középpontjában van, és egyelőre sütkérezik a rivaldafényben" – jegyezte meg a 24 éves lány.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!