Meggyilkolták a Kardashian család és más sztárok menedzserét

Generation NXT Charity Benefit GettyImageRank2 HORIZONTAL USA New York City Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities Kim Kardashian Khloe Kardashian Kourtney Kardashian A-List Celebrity Generation NXT Charity Benefit
NEW YORK, NY - FEBRUARY 16: Kim Kardashian, Kourtney Kardashian and Khloe Kardashian attend Generation NXT Charity Benefit at 1OAK on February 16, 2014 in New York City. Dave Kotinsky/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Megölték Angie Kukawski sztármenedzsert, aki többek között a Kardashian családdal, Kanye Westtel és Nicki Minajzsal is dolgozott.
Vágólapra másolva!

A kaliforniai Simi Valley-ben találták meg egy autó csomagtartójában az 55 éves Angie Kukawski holttestét: a rendőrség szerint a barátja, a 49 éves Jason Barker ölte meg különös kegyetlenséggel, egy késsel szándékosan meg is kínozva a nőt.

Kukawskit már karácsony előtt eltűntként keresték, Barkert pedig most le is tartóztatták gyilkosság vádjával. A rendőrség szerint a férfi Sherman Oaks-beli otthonában ölte meg a nőt, onnan vitte el kocsival a holttestét Simi Valley-be.

Kukawski egy időben a Kardashian család üzleti menedzsere volt, de rajtuk kívül is több sztárral dolgozott együtt: többek között Kanye West, Nicki Minaj és Offset ügyeit intézte, Tupac Shakur hagyatékát is ő kezelte.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről