A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Metzker Viki retteg a balesete óta, alig mer autóba ülni

Metzker Viki
Vágólapra másolva!
Ősszel balesetet szenvedett Metzker Viki, kocsijuk 140-nel csapódtott a szalagkorlátnak. A DJ azóta sem nyugodt, ha éjszaka autóba kell ülnie, most az időjárás miatt néhány fellépését le is kellett mondania.
Vágólapra másolva!

Metzker Viki nem indult el a szegedi fellépésére, mivel vörös riasztást adtak ki a régióban. "Őszintén szólva délután óta iszonyatos gyomoridegem volt az estével kapcsolatban, így a Tesis buli csapatával egyeztetve úgy láttuk jónak, ha ma itthon maradok

hónapokig konkrétan Gabin kívül más mellé nem ültem be, annyira nem bíztam, annyira traumatizált ez az egész. Sajnos az időjárás ma és holnap ezekben a megyékben életveszélyes éjszaka az ónos eső és a fagy miatt, így én megfogadom a katasztrófavédelem tanácsát, és nem ülök autóba, mert nem biztonságos az az útvonal, ahová készültem. Nagyon sokan írjátok nekem, hogy megértitek, amit köszönök!" - üzente.

"De néhányan azt is, hogy miattam mentetek, és miért nem megyünk lassan, indulunk korábban stb. Srácok. Értsetek meg valamit! Nagyon fontos számomra a közönségem, a hivatásom, de életem egy van! Ha én azt érzem (alátámasztva, hiszen ezt a helyzetet hívhatjuk vis maiornak is), hogy nem biztonságos, akkor nincs az a szituáció, ami változtatna a döntésemen! Elég durva év van mögöttem, adott néhány jelzést idén az élet nekem, ami arra késztetett, hogy figyeljek oda jobban magamra, és ne csak menjek ész nélkül, mindent magamra vállalva. Ez a mai is egy ilyen jel, csak már figyelek is rá! Ígérem jövőre bepótoljuk Szeged! Köszönöm a megértést!" - írta az oldalán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!