Thaiföldre utazik a Bódi házaspár

Bódi Guszti és Bódi Margó
Vágólapra másolva!
Bódi Guszti és Margó két év után visszatér Thaiföldre. A házaspár a járvány előtt minden évben kivett pár hónap pihenőt, hogy egy kicsit feltöltődjenek, és úgy érzik, most ennek ismét itt az ideje.
Vágólapra másolva!

Bódi Guszti és Margó a járvány előtt minden évben elutazott az egzotikus országba, hogy kipihenhessék a koncertek fáradalmait, de utoljára két éve voltak. "Nagyon szeretünk utazni, de a járvány miatt nem akartunk kockáztatni. Nyáron voltunk Dubaiban, ahol videóklipet forgattunk. Ott inkább a munkáé volt a főszerep, viszont most pihenésre készülünk. December 4-én volt az évben az utolsó koncertünk, aztán Margóval elutazunk Thaiföldre" - mondta.

Forrás: Bódi Margó/Facebook

Ahhoz, hogy a házaspár beutazhasson Thaiföldre, komoly szabályoknak kell eleget tenniük. Hiába vették fel a harmadik oltásukat is, ez önmagában nem elegendő. "Thaiföld nagyon szigorú beutazási szabályokat állított fel, úgyhogy elég sok papírt kellett elintéznünk ahhoz, hogy egyáltalán repülőre ülhessünk. Be kellett adnunk egy beutazási kérelmet, illetve az oltások dokumentációját.

Ennek az eredményét egy karanténhotelben kell megvárnunk, és ha negatív mindkettőnké, akkor mehetünk a dolgunkra. Elsőre kicsit komplikáltnak hangzik, de nekünk ennyit megér" – tette hozzá a zenész a Metropolnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről