Anglia
ÉLŐ
Svájc

Az esküvőt tervezi Az ének iskolájának egykori gyereksztárja

Sztárok, Farkas Zsolti nyerte meg Az ének iskoláját
Vágólapra másolva!
Farkas Zsolti még csak 12 éves volt, amikor jelentkezett a TV2 Az ének iskolája című tehetségkutató versenyébe, amit elsőként meg is nyert.
Vágólapra másolva!

Azóta ösztöndíjasként tanul a Leedsi Zeneakadémián, rendszeresen koncertezik Oliver Wolf néven, a BBC rádiója már játssza az egyik számát és készül az első angol nyelvű lemeze. "Külföldön akartam továbbtanulni, és ebben a szüleim is támogattak. Videós bemutatkozó anyaggal kellett jelentkezni a Leedsi Zeneakadémiára, és soha nem felejtem el, hogy egy pénteki napon beküldtem a felvételt, és már hétfőn értesítettek, felvettek. 18 évesen, egy bőrönddel utaztam ki, de szerencsére az itt élő nagynénémékhez, családba kerültem. Májusban végzek" - mesélte a Blikknek az énekes, aki már menyasszonyával lakik, sőt annyi fellépése van, hogy eltartják magukat.

Forrás: TV2

"Itt nagyon nehezen mondják ki a Zsoltit, és mivel sok fellépésem van, Oliver Wolf lett a művésznevem. Hogy miért pont Oliver? Tetszik ez a név, ha fiam születik, ezt kapja ő is" - mondta, hozzátéve, hogy tavaly decemberben, a születésnapján jegyezte el szerelmét, Mirit, akivel már az esküvőt tervezgetik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről