Tóth Gabit szexi combcsizmában, csipkés bodyban fotózták

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Rég mutatott magáról ilyen merész fotót Tóth Gabi.
Vágólapra másolva!

"Jó reggelt! Elfogyott a tejpép... Kiugrok a boltba... Szép napot nektek is! Na, de viccet félre... Van egy ilyen is bennem, a tánc iránti szeretetem, nőiességem megélése, mert mindnyájan megélhetjük! Szokták mondani, hogy jó, de neked könnyű. Nem!

Viszont nekem a környezetemben olyan emberek maradtak, akik emelnek, és hátországként mögöttem állnak. Engedem, hogy emeljenek! A mai világban sokszor alárendeljük magunkat másokért, azért, hogy ne fájjon a másiknak, ha jól vagyunk, hogy szépnek érezzük magunkat... Nem merünk jól lenni magunkkal, mert sokan vannak, akik nincsenek jól" - írta a kép melletti bejegyzésben.

"Ezzel a posztommal csak annyit szerettem volna nektek üzenni, hogy megérdemlitek az önbizalmat, önszeretetet! Hisz biztos vagyok benne, hogy nem kevés fájdalmon, küzdelmen, önreflexión mentetek át ahhoz, hogy szeressétek magatokat! Ez a ti érdemetek!

Nem rejthetjük el magunk boldogságát azért, hogy másoknak jobb legyen. Nagyon nagy elismerés jár mindenkinek a belső munkájáért! Kemény meló van mögötte!" - üzente.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!