A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Fésűs Nelly: Öt előző életemben is jártam

Fésűs Nelly
Vágólapra másolva!
Fésűs Nelly gyerekkora óta hisz az előző életekben, azóta pedig már öt életében is járt.
Vágólapra másolva!

A színésznő az édesanyját kísérte el egy olyan eseményre, ahol az szeretett volna belelátni az előző életébe. "A fordulat az volt, hogy neki nem sikerült az utazás, ám ha már így alakult, gondoltam, teszek egy próbát én is. Nekem összejött. Egy-másfél óra alatt öt előző életemben jártam, az időérzékem teljesen megszűnt. (...) Úgy zajlott az esemény, hogy az utazást vezető szakember levitt engem alfa-állapotba, és miközben ezen a mély tudatszinten voltam, folyamatosan kérdezgette, hogy mit látok.

Kérdezte, van-e tükröződő felület körülöttem, meg tudom-e nézni az arcom? Nem volt, egy tengerparton álltam, a távolban sok embert láttam, de azt éreztem, nem akarok közelebb menni hozzájuk. Féltem. Az viszont nem derült ki, hogy miért" - idézte fel.

Forrás: Fésűs Nelly/Instagram

Arról is mesélt, hogy volt olyan élete, amelyben férfiként látta magát, pontosabban egy elegáns, zsakettet és cilindert viselő angol férfiként.

Úgy indult, hogy az ikertestvéremmel játszottam gyerekként az 1800-as évek végén, vagy az 1900-as évek elején. A következő képen egyedül, idős koromban ültem egy kanapén, a kandalló előtt, amin képek voltak, köztük az ikremmel közös fotók, de csak 10 éves korunkig. Mint kiderült, ő meghalt. És mivel ő hamarabb halt meg, hamarabb tudott újjászületni. Így lett ő a jelenlegi édesanyám" - részletezte a Bestnek.

Férje, Vajtó Lajos sokáig nem hitt a spirituális dolgokban, azonban miután kislányuk, Elza megszületett azonnal megváltozott a véleménye, ugyanis olyan jegyek voltak rajta, amelyek édesanyján is. Anyja halála és kislányuk fogantatása között pedig pontosan két hónap telt el, állítólag ennyi kell ahhoz, hogy egy lélek újjászülessen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!