A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Súlyos szívműtétje után újra sportolhat Vastag Tamás

Sztárban sztár Vastag Tamás Sztárban sztár sajtótájékoztató
Sztárban sztár sajtótájékoztató
Vágólapra másolva!
A pandémia alatt vált ételfüggővé Vastag Tamás, meg is lett a következménye. Márciusban esett át egy veleszületett betegség miatt tervezett szívműtéten, ráadásul felesleges kilóitól is megszabadult, most pedig már sportolhat, ami korábban nem igazán fordult elő.
Vágólapra másolva!

Vastag Tamás tavaly jó pár kilót szedett fel magára, de nem csak ez volt az oka, hogy változtasson a szokásain. "Lehet, hogy tudat alatt az egészségügyi problémám is szerepet játszott, hogy nekivágjak a fogyókúrának, de elsősorban szerettem volna jó formába hozni magam arra az időre, amikor végre visszatérhetek a színpadra.

Arra nem gondoltam, hogy visszanyerhetem még valaha a tíz évvel ezelőtti formámat, hiszen az edzőtermek zárva tartottak, nem tudtam sportolni. Április elején kezdtem neki, jelenleg 17 kilót fogytam" - árulta el a Borsnak, hozzátéve, hogy már a szíve is jól működik, így végre sportolhat.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Az énekes szívritmuszavarral született, évekkel ezelőtt tudta, hogy át kell esnie a beavatkozáson. "Sajnos a családban van több szív- és érrendszeri megbetegedés.

Nem tudtam, hogy a rehabilitáció mennyi időt vesz igénybe, és a rengeteg munka mellett nem engedhettem meg magamnak, hogy pár napra kiessek a munkából. Ez a katéteres beavatkozás ma már egy rutinműtétnek számít. Azóta pedig sokkal jobban vagyok" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!