A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Egy hónapja kórházban van a rejtélyes betegséggel küzdő pornósztár

W Magazine Celebrates The Best Performances Issue and The Golden Globes - Red Carpet GettyImageRank3
LOS ANGELES, CA - JANUARY 14: Actress Jenna Jameson arrives at W Magazine's Celebration of The Best Performances Issue and The Golden Globes held at at Chateau Marmont on January 14, 2011 in Los Angeles, California. Alexandra Wyman/Getty Images for W Magazine/AFP
Vágólapra másolva!
Már több mint egy hónapja kórházban van Jenna Jameson egykori pornósztár, de az orvosok még mindig nem jöttek rá, hogy milyen betegséggel küzd.
Vágólapra másolva!

A világ egyik legismertebb és leggazdagabb pornószínésznője, a pár rendes filmben és sorozatban is látott Jenna Jameson az után került kórházba január elején, hogy teljesen legyengült, már járni sem tudott.

Jenna Jameson korábban Forrás: AFP/2011 Getty Images/Alexandra Wyman

Az orvosai akkor még Guillain–Barré-szindrómával, egy ritka autoimmun betegséggel diagnosztizálták, de mivel a hasonló esetekben alkalmazott kezelés Jamesonnál nem vált be, tovább vizsgálták – biztosat azonban máig nem tudtak mondani arról, hogy mi okozta az állapotát.

Jameson a minap egy Instagram-sztoriban jelezte, hogy már jobban van, szerinte hamarosan kiengedik a kórházból – hasonló posztot azonban már január végén is megosztott, és még azóta is bent van:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!