A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Előbb 50 férfival volt egy partin, most repülőn szexelt az internetes kéjnő

Vágólapra másolva!
A floridai Kazumi Squirts, akit a Twitteren közel 200 ezren követnek, most újra felbukkant a hírekben, a Mile High Club tagja lett.
Vágólapra másolva!

A floridai eszkortlány azzal került nemrég a hírekbe, hogy "véletlenül" elment egy swingerklubba, és ha már ott volt, lefeküdt ötven férfival, legalábbis saját bevallása szerint. A szexualitását amúgy is igen szabadon éli meg, Valentin-napra a barátjának egy hármas szexet szervez. Most azért vette elő a Daily Star az OnlyFans-modellt, mert a Mile High Club tagja akart lenni, így bérelt egy magánrepülőt, hogy a levegőben is szexelhessen. A repülőút egy óráig tartott, Las Vegas fölött zajlott az aktus.

Twitter

A 2010-es években volt erről egy kutatás, az amerikaiak 9%-a állította, hogy átélt ilyen élményt. A nem hivatalos Mile High Clubba bárki beléphet, aki szexelt már egy mérfölddel, nagyjából 1600 méterrel a föld felett – vagyis praktikusan egy repülőgépen. Míg egy utasszállítón ezt leginkább a szűk mosdóban lehet megtenni, addig a sztároknak egy magángépen jóval több lehetőségük van, de nem csak így lettek többen tagjai a klubnak. Lássuk, mit meséltek (vagy éppen lódítottak) a tapasztalataikról az ismert emberek - erről itt olvashat. Kazumi Squirtsről pedig vannak még képeink, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!