Kulcsár Edina: Nem embert öltünk, csak kiléptünk a számunkra mérgező kapcsolatainkból

kulcsár edina, g.w.m, montázs, Varga Márk, gwm
Vágólapra másolva!
A modellt és gazdag új barátját még mindig sok támadás éri, Kulcsár Edina most a kommentelők közt védte meg G.w.M-et.
Vágólapra másolva!

G.w.M néhány órája arról posztolt, hogy legújabb, Megcsináltad című dala a legfelkapottabb zenei tartalom most a magyar YouTube-on. "A matek az matek! Legnépszerűbb előadó. Legfelkapottabb videoklip. Ahogyan ez lenni szokott. Hálásan köszönöm nektek, újra MEGCSINÁLTUK EGYÜTT! A LEGNAGYOBBAK VELEM!" - írta az Instagramján, amire egy kommentelő megjegyezte, hogy ehhez a felfokozott népszerűséghez minden bizonnyal hozzájárult Kulcsár Edina és a viharos válásaik is.

Forrás: instagram.com

A modell rögtön új párja védelmére kelt, és így magyarázkodott: "Persze! Hirtelen visszamenőleg több tízmillió nézettsége lett az összes számán...

Azt hallgatsz, amit csak szeretnél, de azért ne képzeld, hogy te vagy az origó! Nem abból indul ki a magyar zeneipar, hogy te hallottál-e valakiről vagy sem! Milyen ember ő? Mert ha valaki tesz a boldogságáért, mert haldoklott a kapcsolatában, az már nem ember? És azért hazudtolja meg a szerelmet, amit irántam érez, mert a gyerekei anyja felnézett rám? Nyugi... Nem embert öltünk, csak kiléptünk a számunkra mérgező kapcsolatainkból, ami nyilván a gyerekeknek sem volt jó! Ezután (‼️nem közben‼️) pedig összejöttünk. A fotón szereplő számokkal pedig lehet vitatkozni... De ez nem csak most van így! Ha tetszik, ha nem, ha szereted, ha nem, ha tudtad, ki ő, ha nem, (ahogy G.w.M mondta ) a matek az matek!" - írta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!