A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

Lezajlott az Oscar-díj előszobájaként emlegetett SAG Awards gála - fotók

22nd Annual SAG Awards - Actor Statue Photo Call, Los Angeles, USA 22ND ANNUAL SAG AWARDS ACTOR STATUE PHOTO CALL LOS ANGELES USA SCREEN ACTORS GUILD FOR DISPLAY AT TCL CHINESE THEATRE 65607176
Mandatory Credit: Photo by Rich Fury/Invision/AP/REX/Shutterstock (9058753x) The Screen Actors Guild Awards actor statue for the 22nd Annual Screen Actors Guild Awards on display at the TCL Chinese Theatre, in Los Angeles 22nd Annual SAG Awards - Actor Statue Photo Call, Los Angeles, USA
Vágólapra másolva!
Csillogó estélyikben, csillogó ruhakölteményekben vonultak fel a hollywoodi sztárok, hogy együtt ünnepeljék az elmúlt év legjobb filmes sikereit. A február 27-én megrendezett SAG Awards díjait, (Screen Actors Guild Awards) – rendhagyó módon – az Oscar-díjátadó gála előtt egy hónappal osztják ki. Ezért sokan, annak előszobájaeként tartják számon, melyből kiderülhet, hogy mely színészek a legesélyesebbek a szakma legrangosabb elismerésére.
Vágólapra másolva!

A SAG Awards-ot a szakma legnagyobb számú testülete rendezi, akik az előző év legsikeresebb alkotásait jutalmazzák. Mivel nagyrészt a SAG-AFTRA nevű szervezet tagjai közül kerülnek ki az Oscar-díjakat odaítélő testület tagjai is, így érdemes odafigyelni a mostani győztesekre, nagy eséllyel várományosai az Oscar-díjnak is - írja a The Hollywood Reporter.

A hétvégi díjátadón olyan neveket jutalmaztak, mint Will Smith, Jessica Chastain, Kate Winslet, Jason Sudeikis vagy Michael Keaton, de a dél-koreai sikersorozat – a Squid Game – is tarolt az estén, három díjat is bezsebeltek.

Az este valódi sztárparádé volt, ahol a vörös szőnyegen látványos ruhadarabokban vonultak fel a legnagyobb nevek - írja a Vouge.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!