A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Összeomlott a házassága Győzike kollégájának, a Romantic énekesnőjének

Völgyi Zsuzsi
Vágólapra másolva!
Az év végén jelentette be Völgyi Zsuzsi, hogy válik a férjétől, még az idén szeretne pontot tenni a válási procedúra végére.
Vágólapra másolva!

Völgyi Zsuzsi és férje hat év házasság után döntött úgy, hogy külön utakon folytatják. "Már a házasságom alatt is úgy éreztem, hogy egyedül nevelem a kislányomat. De nem csak a nevelésben, hanem minden problémával egyedül kellett szembenéznem. Elvált házaspárként éltünk, pedig nem is voltunk azok. Így minek éljek házasságban?" - mondta a Borsnak.

Forrás: TV2

A 41 éves énekesnő mára csodálatos formában van és ennek ki is élvezi minden előnyét. "Látom, hogy a férfiak észrevesznek, utánam fordulnak.

lesz tűz és szenvedély az életemben" - mesélte.

Az énekesnő már a házassága utolsó három évében és most is kettesben él a kislányával, a lassan 5 éves Glóriával. "Akkor találkoznak, amikor csak akarnak, bár Glória szeretné még többet látni az apukáját. Nekem az a legfontosabb, hogy a gyermekem lelki békéje rendben legyen. Ennek érdekében törekszem a békés, baráti hangvételre." Völgyi Zsuzsi még az idén szeretne pontot tenni a válási procedúra végére, hogy teljesen tovább tudjon lépni, mert az érzésein már nem tud változtatni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!