Nem úgy halt meg a kedvelt színész, ahogy eddig gondolták

Vertical
(FILES) In this file photo taken on March 6, 2019 actor Bob Saget arrives for the Showtime series "Shameless" FYC red carpet event at the Linwood Dunn theatre in Hollywood. - Bob Saget, the US comedian who delighted millions as the star of television's "Full House" in the 1980s and 1990s, has been found dead in a Florida hotel room, the local sheriff said on January 9, 2022. (Photo by Chris DELMAS / AFP)
Vágólapra másolva!
Kiderült, hogy mi okozta Bob Saget halálát: nem az, amire korábban gondoltak.
Vágólapra másolva!

Lezárult a hatósági vizsgálat, az orvosszakértői jelentés szerint fejsérülés, agyi trauma okozta Bob Saget halálát – közölte a család a Varietyvel. A színész beüthette valahová a fejét, majd valószínűleg lefeküdt aludni, nem gondolva, hogy komolyabb baja lehet.

Mint írtuk, Saget holttestére egy orlandói hotelszobában találtak rá januárban, idegenkezűségnek vagy droghasználatnak nem volt nyoma. A hatóságok a mostani orvosszakértői jelentés előtt még szívrohamra vagy stroke-ra gyanakodtak, de ezek szerint tévesen.

Bob Saget Forrás: AFP/Chris Delmas

Saget 65 éves volt, főleg az Egyesült Államokban népszerű színész és komikus: országos stand-upos turnéja közben érte a halál, korábban többek között a Bír-lakból, az Amerika legviccesebb házi videóiból, illetve az Így jártam anyátokkal narrátoraként volt ismert.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről