A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

Óriási a boldogság, hivatalosan is elvált Szabó Zsófi

Szabó Zsófi és Shane Tusup
Vágólapra másolva!
Ahogyan azt korábban mi is megírtuk, Szabó Zsófit Monacóban egy hatalmas gyémántgyűrűvel eljegyezte Shane Tusup. A sztárpáros hamarosan akár meg is házasodhat, legalábbis a Blikk értesülései szerint már kimondták a válást.
Vágólapra másolva!

A műsorvezetőnő és a férje között hatalmas volt a szerelem, amit 2016-ban egy világraszóló esküvővel meg is pecsételtek. 2017 decemberében pedig megszületett első gyerekük, Mendel. A házasok többször is beszéltek arról, hogy mennyire viharos a kapcsolatuk, amit végül nem sikerült megmenteniük: egy éve robbant a hír, hogy szakítottak egymással, ami akkor nagyon megviselte Szabó Zsófit. A sport szeretete, a kisfia és a barátai tartották benne akkoriban a lelket.

Forrás: Szabó Zsófi/Instagram

Ahogyan jött a nyár, érkezett meg azonban az új szerelem is Szabó Zsófiéletébe: Shane Tusup, Hosszú Katinka exférje hosszú udvarlás után végül elnyerte Szabó Zsófi szívét.

Február 22-én, Monacóban gyűrű is került a sztár ujjára. Most teljes a boldogság, hivatalosan is szabad a menyasszony, mindenben megegyeztek exférjével, Kis Zsolttal, és úgy tudni, Mendel érdekében jó viszonyt is ápolnak egymással.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!