Már 300 ezer fölött jár a Sztárban sztár énekesnőjének új dala

Miss Mood
Vágólapra másolva!
Rico és Miss Mood az egyik legismertebb duó a hazai zeneiparban, több mint 272 ezer feliratkozó gyűjtöttek a YouTube-on, közel 180 millió megtekintéssel büszkélkedhetnek, legismertebb daluk, a Vihar átlépte a 33 millió megtekintést.
Vágólapra másolva!

A népszerű duó egy éve nem adott ki közös dalt a rajongóknak - most Instagram posztban közölték a jó hírt, miszerint visszatértek. Rico azt is elárulta, hogy egy új albummal is készülnek a rajongók számára, amely a GOLD nevet kapta. Az új szerzemény Azahriah és Desh közreműködésével készült el, ami már most hatalmas sikert ért el az oldalukon, 4 nap alatt 315 ezren hallották és rengeteg pozitív kommentet kaptak.

Miss Mood Forrás: Miss Mood, Instagram

"Ez srácok brutális lett! A klip lenyűgöző és nagyon illik a hangotok egymáshoz! Gratulálok nektek! Így tovább! Bennetek nem lehet csalódni!" - írta egy lelkes hallgató.

Miss Mood sokaknak a Sztárban sztár című show-ból lehet ismerős, annak is a hetedik évadjából, amely 2020. augusztus 30-án kezdődött a TV2-n. Ezen a zenés versenyen hatodik lett, megelőzve Opitz Barbit, Pély Barnát, Péter Szabó Szilviát és Fésűs Nellyt, többek közt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről