Gyönyörű helyre költözött Vágó Bernadett és Miller Zoltán

Vágó Bernadett és Miller Zoltán
Vágólapra másolva!
Az énekes-színész házaspár másfél hónapot töltött a Balaton északi partján, ezzel régi álmuk vált valóra – mesélték a Duna Ridikül című műsorában.
Vágólapra másolva!

Csak nehezen tudna kedvenc hazai úticélt választani a Magyarország, szeretlek! csapatkapitány házaspárja, Vágó Bernadett és Miller Zoltán. Előadóművészként az ország valamennyi szegletét bejárták már, de előszeretettel választják kikapcsolódásra is a vidéki turizmust. Kisgyermekes szülőként fontosnak tartják, hogy Bella lányuk megismerje szülőföldjét, különösen azokat a helyeket, ahová a családi gyökerek kötik. Miller Zoltán édesapja révén Sümeghez, míg Vágó Bernadett Szekszárd és Zalaegerszeg környékéhez kötődik. Közös kedvencük a Balaton, ahol most költözésük miatt ideiglenesen másfél hónapot tölthettek el – újságolták a Ridikül vendégeiként.

Forrás: Toke Bela

„Édes kényszer volt ez a másfél hónap. Imádom a Balatont, mindig nagy vágyam volt, hogy hosszabb időt tölthessek el itt. Az északi parton rendezkedtünk be, én munkák miatt sokat ingáztam, de Berni rengeteget kirándult a környéken a kislányunkkal. Sokan lelkesednek az északi partért, de őszintén szólva én a déli partot jobban szeretem, mert onnan láthatom a Tihanyi-félszigetet, aminél nekem nincs csodálatosabb látvány itthon" – mesélte Miller Zoltán, hozzátéve, hogy a családi nyaralásokat a legtöbbször ő szervezi meg, ugyanis felesége olykor túlzásokba tud esni, főleg a bepakolásnál.

A Magyarország, szeretlek! csapatkapitányaiként rengeteg kirándulási lehetőségről hallanak adásról-adásra, így nemcsak általános műveltségük bővül, hanem a felfedezésre váró úticélok listája is.

„Megismerkedtünk a közelmúltban Ifj. Richter József cirkuszigazgatóval, aki ajánlott nekünk egy itthoni autós szafarit, ahova mindenképpen elmegyünk. A Körös-vidék is vonz bennünket, Szarvas és környéke egy lélegzetelállító paradicsom, amit eddig még nem fedeztünk fel" – folytatta Vágó Bernadett, aki a Magyarország, szeretlek! adásai után gyakran feljegyzi, hova és miért érdemes belföldön utazni. A teljes beszélgetés újranézhető a Médiaklikken!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről